Tietoa meistä

Lämpöpumput Vihti - Mitsubishi electric
Ilmalämpöpumput Vihdin alueella - Aktiiviraha
Lämpöpumput Vihti - Gree
Ilmalämpöpumput Vihdin alueella - Aktiivirahaa
Ilmalämpöpumput Vihdin alueella - Aktiiviraha
Ilmalämpöpumput Vihdin alueella - Aktiiviraha

Solrex toimii scanofficen hankintaturvaliikkeenä

Solrex on alansa ammattilainen monella eri osa-alueella.

Toimialaamme kuuluu mm. markkinoiden parhaimpien ilmalämpöpumppujen myyminen ja asentaminen. Teemme kaikki työt avaimet käteen periaatteella jolloin asiakas voi huoletta jättää työnsä meidän toteutettavaksi. Työstämme vastaa aina oman alansa ammattilainen, joka toteuttaa projektin asiantuntevalla kalustolla.SolRex tarjoaa markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput avaimet käteen periaatteella ja takuutoimituksella. Käytämme asennuksessa vain alan parhaita ammattilaisia. Toimimme Vihdin Nummelassa ja nyt myös Mikkelissä.

Jari Nurmi

Jari Nurmi

Yrittäjä

Meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä

Paljonko ilmalämpöpumppu maksaa?

Ilmalämpöpumput kauttamme maksavat 1950 € – 2600 € asennettuna.

Kuinka kauan ilmalämpöpumpun asennuksessa kestää?

Ilmalämpöpumpun asennus kestää 8-16 työtuntia, eli 4-16 tuntia riippuen monellako miehellä ilmalämpöpumppu asennetaan ja kuinka hankala asennuskohde on.

Tarviiko ilmalämpöpumpun asennukseen erityislupia?

Kyllä, ilmalämpöpumpun asennukseen tarvitaan kylmäainelupa.

Mikä on ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu jääkaapin tavoin kylmätekniikkaan. Jäähdytyksessä se toimii samalla tavalla kuin jääkaappi ja lämmittäessä päinvastoin. Ulkoyksikkö saa lämpöenergiansa ulkoilmasta. Lämpöenergia sidotaan kylmäaineeseen, joka kuljetetaan suljetun putkijärjestelmänkautta sisäyksikölle.Sisäyksikössä lämpöenergia sekoittuu hiljaisen tuulettimen läpi kulkevaan sisäilmaan ja näin lämpö levittäytyy tasaisesti koko asuntoon. Tehokkaan ilmankierron ansiosta lämpöpumpulla tuotettu lämpö jakautuu tasaisesti, joten lattiakin tuntuu miellyttävän lämpimältä, samalla riskit kosteus- ja homeongelmiin vähenevät huomattavasti.

Ota yhteyttä meihin!